Richtlijnen de baarnse notarissen in verband met Corona virus

Ons kantoor blijft vooralsnog open op de gebruikelijke tijden van 9:00 tot 17:30 uur. De afspraken die reeds gemaakt zijn, gaan door en er kunnen ook nog steeds nieuwe afspraken gemaakt worden.

Zoals u zult begrijpen vragen wij onze cliënten om de richtlijnen van het RIVM te respecteren en verzoeken wij om niet bij ons op kantoor langs te komen als u zich grieperig voelt of verkouden bent.

Als u enige klachten zoals verkoudheid of griep heeft of twijfelt over uw gezondheid, verzoeken wij u vriendelijk uw afspraak te verplaatsen.

Maatgevend zijn en blijven de richtlijnen van het RIVM.

Maatregelen die wij nemen om het risico voor onze cliënten en onszelf zoveel mogelijk te beperken:

  • Wij volgen de nu geldende gezondheidsrichtlijnen goed op, zoals geen handen schudden, vaak handen wassen, anderhalve meter afstand houden van elkaar, niet in hand hoesten en niezen (wel in elleboog).
  • Er worden voorlopig geen tijdschriften en andere lectuur op de leestafel beschikbaar gesteld. Folders uit ons folderrek gelieve u niet zelf te pakken, maar bij voorkeur door een kantoormedewerker aan te laten reiken.
  • Bij afspraken zullen wij geen koffie/thee serveren.
  • Voor alle afspraken op kantoor adviseren wij dat alleen personen naar ons kantoor komen die direct betrokken zijn: voor een bespreking of omdat zij een akte moeten tekenen. Ouders, kinderen, enz. verzoeken we derhalve bij voorkeur niet mee te komen.
  • Jassen van cliënten worden niet meer aangenomen en kunnen in de kamer waar de bespreking wordt gevoerd worden uitgedaan en worden opgehangen.
  • Na iedere bespreking maakt de betreffende gebruiker van deze kamer of een van de receptionistes met een doek met desinfecteermiddel of schoonmaakmiddel de contactplekken schoon.
  • Een van onze receptionistes maakt ieder uur met een desinfecteermiddel de deurkrukken schoon.

Wij proberen zo uw en onze veiligheid zoveel mogelijk te waarborgen.