Vrijdag 17 juni 2022: DAG VAN HET ERFRECHT

Heeft u al een (levens)testament? En zijn uw (levens)testament en/of huwelijkse voorwaarden nog up-to-date? Spelen er gevoeligheden waarvan u niet precies weet hoe daar mee om te gaan? Op vrijdag 17 juni 2022 doen wij mee aan de Dag van het Erfrecht van de Vereniging van Estate Planners in het Notariaat (EPN). Deze dag is in het leven geroepen om het belang van deskundige begeleiding bij de afwikkeling van erfenissen onder de aandacht te brengen. U bent van harte welkom om vrijblijvend advies in te winnen bij de Baarnse notarissen

Laat uw (levens)testament en huwelijkse voorwaarden goed controleren
Misschien herkent u het: u bent al langer getrouwd en hebt toen huwelijkse voorwaarden en testamenten laten opmaken. Of misschien heeft u een woning gekocht en heeft u ook een testament op laten maken. Maar weet u nog precies wat er in uw testament staat? En sluiten uw huidige wensen daar nog op aan?

Iedere levensfase is anders. Misschien heeft u kinderen of kleinkinderen gekregen, heeft u een andere woning gekocht of bent u hertrouwd en hebt u kinderen uit een eerdere relatie. Al deze gebeurtenissen zorgen ervoor dat uw situatie verandert en dat kan gevolgen hebben voor uw (levens)testament. Ook zijn er jaarlijks veranderingen in de wet die eventueel aanpassingen met zich meebrengen. Het is belangrijk dat u tijdig laat controleren of alles nog up-to-date is en aansluit op uw wensen.

Investeer in de toekomst en zorg ervoor dat u ervan verzekerd bent dat uw testament bij u past.

U bent van harte welkom!
Wilt u uw (levens)testament en/of huwelijkse voorwaarden vrijblijvend laten controleren? Of wilt u advies over het opstellen van een nog te maken (levens)testament? Kom bij ons langs op de Dag van het Erfrecht! U kunt vrijblijvend een afspraak met ons te maken voor 17 juni. Op die dag bieden wij u een gratis gesprek aan van ongeveer een halfuur. U kunt hiervoor op ons kantoor langskomen of u kunt een afspraak maken voor een (video)belgesprek.

Neem telefonisch contact met ons op om een afspraak te maken.